Egenkontrol


Skive Køletransport A/S har sammen med vores konsulenter udviklet et specielt egenkontrolprogram der sikre at den indvendige/udvendige vask samt produkter der bruges i forbindelse hermed lever op til den gældende lovgivning og ikke mindst de høje standarder vi selv kræver. Nedefor finder du en kort beskrivelse samt info blade på de produkter der anvendes.


Vask af biler

Alle vores lastvogne vaskes jævnligt i egen vaskehal, den hyppige vask sikre at vores biler ikke trækker smuds med og de altid fremstår pæne og rene så helhedsindtrykket af vores transporter lever op til de forventninger vores kunder har til fødevaretransport.
Sikkerhedsdatablad: Truckcleaner Super
Produktinfo: Truckcleaner Super

 

Vask af køletrailere

Alle køletrailere vaskes og desinificeres efter hver transport og der tages løbende prøver af trailerne så vi gennem egenkontrollen følger og sikrer at vores materiel altid er tilstrækkeligt rengjort.
Sikkerhedsdatablad: Foam 136 
Produktinfo: Foam 136


Sikkerhedsdatablad: IDZ 
Produktinfo: IDZ
 

Vask af kødkroge

Vask af kødkroge forgår maskinelt ved en temp på min 85 grader, den anvendte sæbe bliver nøje overvåget så der altid er den rigtige dosering der samtidig i samme proces giver en decinificering. Alle kroge bliver efterfølgende visuelt kontrolleret og der tages dagligt stikprøve kontrol som sikre at de udsendte kødkroge altid lever op til kundernes krav.
Sikkerhedsdatablad: CIP Alka 139 
Produktinfo: CIP Alka 139

 

Vask af E2 kasser

Vask af E2 kasser forgår maskinelt ved en temp. på min 65 grader, sæbeopløsningen kontrolleres inden hver opstart, sammen med sæben tilføres en decinificering. Alle kasser gennemgåer en visuel kontrol og der tages stikprøvekontrol af kvaliteten, som følges nøje under processen.
Sikkerhedsdatablad: CIP Alka 139 
Produktinfo: CIP Alka 139


 

Vask af Bigbokse

Vask af bigbokse forgår manuelt hvor boksene efter bliver sæbet ind med højtryksanlæg der sikre den korrekte mængde og giver en skummende effekt så sæben virkning bliver maksimalt, efter vask bliver boksene decinficeret og gennemgår en kontrol fastholder en meget høj kvalitet.
Sikkerhedsdatablad: Foam 136 
Produktinfo: Foam 136

Sikkerhedsdatablad: Natriumhypochlorit
Produktinfo: Natriumhypochlorit


 

Til forside
Skive Køletransport søger erfarne disponenter til vores daghold og aftenhold
Skive Køletransport A/S overtager køle- og fryseterminal i Horsens.
 
Skive Køletransport A/S  »  CVR. nr. 3358 9263  »  Majsmarken 1, 9500  Hobro»  Tlf. 9753 6211  »  info@skivekoeletransport.dk