Dødsfald

(28. marts 2019 20:58)

Skive Køletransport har i denne uge mistet en loyal og dygtig medarbejder gennem mange år. Jørgen Davidsen har været syg gennem længere tid, men Jørgen håbede, og det samme gjorde vi, af alle vores hjerter, at Jørgen skulle komme tilbage til arbejdspladsen igen. Sådan skulle det desværre ikke være! Og det gør os så ondt.

Jørgen Davidsen var ansat i Skive Køletransport i mange år.Jørgen gjorde Skive Køletransport det godt, og kæmpede hver dag for at udføre sine opgaver til punkt og prikke. Jørgen sagde aldrig nej til en opgave, var en fantastisk medarbejder og en rigtig god kollega. Han arbejdede for holdet, var altid behagelig at være sammen med og lod os til stadighed forstå og mærke, at han kæmpede for Skive Køletransport.

Jørgen passede på materiellet, i mange år gik han også på værkstedet om lørdagen og hjalp med vedligeholdelse. Det var ikke vigtigt hvad han lavede, bare at opgaverne blev løst. Han var i et og alt ”firmaets mand”. Jørgen var en del af Skive Køletransports DNA.

Vi sender biler til bisættelsen i morgen i Jørgens ånd, og vi sender alle vores bedste tanker til Dorthe og resten af familien.

Skive Køl familien har mistet et medlem. Ære været Jørgen Davidsens minde.

Til forside
Skive Køletransport har mistet en god og loyal medarbejder. Det gør os ondt.
Er du kørselsdisponent og ønsker en karriere i en ambitiøs og succesfuld transportvirksomhed i vækst?
SKIVE Køletransport A/S søger dygtige og stabile chauffører
 
Skive Køletransport A/S  »  CVR. nr. 3358 9263  »  Majsmarken 1, 9500  Hobro»  Tlf. 9753 6211  »  info@skivekoeletransport.dk