Årets Talentpris til SK-disponent

(18. april 2016 10:41)
 
ÅRETS TALENTPRIS TIL SK-DISPONENT
Vores disponent Martin Elkjær Hansen fik i  lørdags FDE-fondens Talentpris 2016.
Martin fik prisen efter at være indstillet med følgende motivation:
 
 

Martin er en unik person der kommer ud af en familie hvor transport og lastbiler fylder rigtig meget i hverdagen, Martins uddannelse er en fantastisk folkeskole- afslutning efterfulgt af en chaufføruddannelse og umiddelbart efter denne en disponentuddannelse, alle gange har Martin bevist at hårdt arbejde giver gode resultater.

 

I dag fungerer Martin som disponent hos Skive Køletransport og i 2015 indtrådte han i virksomhedens bestyrelse hvor han gør en så stor forskel at virksomheden har været i stand til at udvide, øge kundetilfredsheden og samtidig fastholde resultaterne. Martin har bevist at der er fremtid i transportbranchen, en branche hvor det er svært at værge unge mennesker, derfor er det vigtig at belønne en sådan udvikling og indsats, så Martin får det skulderklap han fortjener samtidig med at omverden ser at der er muligheder for de unge mennesker der står og skal vælge uddannelse, kun gennem veluddannet medarbejder som Martin kan branchen overleve den konkurrence der opleves i dag, og sikre at vi er klar til også i fremtiden at tilbyde vores kunder en ekstrem høj kvalitet af transporter der giver et eksistens grundlag for dette håndværk.

 

Vi er nødt til at løfte på hatten og udtrykke stor ros for en imponerende indsats, en indsats der viser sig så markant i hverdage at chauffører, kolleger og kunder har observeret Martins imponerende arbejdsindsats og hans evne til at få opgaven til at virke nem.
 
TILLYKKE!!
Til forside
Skive Køletransport søger erfarne disponenter til vores daghold og aftenhold
Skive Køletransport A/S overtager køle- og fryseterminal i Horsens.
 
Skive Køletransport A/S  »  CVR. nr. 3358 9263  »  Majsmarken 1, 9500  Hobro»  Tlf. 9753 6211  »  info@skivekoeletransport.dk